helgen..

i fredags efter skolan åkte jag direkt för att jobba! trött som faan kom jag dit kl 15 och satte fart att jobba! 270 pers skulle ha förrätt, huvudrätt och efterrätt + kaffe! "/ fett jobbigt och jag kan säga det att alla va inte trevliga! men en kvinna va jätte gullig!! när jag skulle servera huvudrätten till henne sa hon åt mig att komma närmre och viskade i mitt öra: Säg inte till någon, men jag är gravid! skulle jag kunna få en Wel Done stek? det va så gulligt!! och så självklart så fixade kockarna det även om de inte hade tid för det men dom gjorde det!!!! var tvungen att sluta jobba kl 10 och det sög för jag ville inte åka hem men dom sjasade hem mig... :( fick jätte mycker beröm av alla som jobbade där! (Y) dom tyckte jag va as duktig x) att komma hem som egentligen skulle ha tagit en halvtimme tog istället EN OCH EN HALVTIMME!!!! :O :O det va fett segt! först va jag tvungen att vänta på tvärbanan som aldrig kom och sen va jag tvungen att vänta på bussen som heller aldrig kom -.- iaf så kom jag äntligen hem runt kl 12 och va fett trött så det va att hoppa in i duschen och gå och lägga sig sen!
igår jobbade jag igen!! julbord för människor från finland ^^ vissa va jätte trevliga men vissa va riktiga jävla surkärringar :@ framförallt en kärring som skällde ut mig för sitt jävla vin som hon tyckte att hon fick för lite av! palla asså, jävla alkis -.- men en kille som jobbade där, Mårten, tog hand om henne åt mig och pratade med henne! jag har kommit på att finnländare är så jävla tråkiga!! det va en så kallade komiker där som va as tråkig!! och det betydde att jag, Mårten och Sebban va tvungna att sitta i en och en halvtimme för att komikern skulle bli klar innan vi kunde plocka bort allting från borden! men jag hann inte plocka undan så mycket för återigen så sjasade Sebban hem mig!! "/ jag ville ju inte hem men va tvungen! jag tvingade iaf en kock där att ringa mig när jag fyller år i veckan!!! x) x) hoppas att han gör det då! :P
idag har släkten varit här och firat mig! Emelie va också här som min räddare i nöden! jag gillar verkligen inte min släkt -.- jag fick 2 armband och en bok! men jag har också fått ett par byxor av Lukas, en klänning/tunika av mamma och ett par stövletter av pappa! (foton kommer sen)

nu måste jag faan plugga... har matteprov på onsdag och jag kan nästan nada men jag har faktiskt lärt mig ganska mycket x) x) *hoppar av lycka*


den hemska sanningen

jag förstår bara inte varför man ska döda djur för dödandets skull!!! jag blir så arg bara jag tänker på det! det finns ett program på Animal Planet som heter Whale Wars som handlar om att man dödar valar! och jag blir galen när jag ser det!! varför kan man bara inte lämna djuren ifred! dom är också liv! människor säger att dom inte är lika värda som oss.. men vem egentligen har bestämt att en val inte är lika mycket värd? vem är det som har bestämt att det är okej att döda djur för deras pälsar, elfenben etc bara för att vi ska vara nöjda!! vem är det som säger att djur inte har känslor, hjärta, hjärna!! dom har alla organ som vi har och det är dessutom ett djur (som jag inte vet vilket) som har EN EXTRA ORGAN som inte vi har!! vem är det som säger att det vi gör är okej?? NÄÄ, JUSTE!! INGEN!!!! så varför känner vi att vi har rätt till att döda dessa underbara, söta djur som dessutom har varit här flera miljoner år innan vi kom och började döda dom!!!!!!

  

Yushin Maru är ett av de skeppen som Whale Wars handlar om och det är dessutom ett av 5 fartyg som plågar, dödar och styckar valar! det är den vänstra bilden som är verkligeheten! det är den bilden som man ser alltför ofta!!


det här är minken som VI dödar för att vi vill ha en speciell kappa eller en speciell mössa!!! hur kan VI döda ett så underbart och gulligt djur bara för att vi SKA, juste, SKA ha nåt!!


det här är elefanten som VI dödar för att komma åt deras elfenben som gör OSS rika!!! hur kan vi döda någonting så sött bara för att vi SKA ha pengar som VI tror gör OSS lyckliga??


båda av de här djuren dödar VI!! schimpansen och den vita tigern är utrotningshotade pga OSS!!! jag menar, titta bara på bilden och se hur fantastiska de faktiskt är!! tigern dödar VI för pälsen och schimpansen dödar VI för att VI vill känna att VI betyder nåt genom att döda ett annat liv!!!


orangutanger dör i stora mängder varenda dag!! det är VI som förstör deras hem och skogar! det är VI som splittrar deras familjer och tar deras mat!!

sådär!! nu ser ni sanningen! och det värsta med sanningen är att det finns INGEN som är villig att göra nåt åt det här!! vi är alldeles för själviska för att inse att det är dags att göra nåt åt det här!
vad händer om 50-1000 år från nu???? kommer de här djuren att vara borta för länge sedan eller kommer mänskligheten fortsätta med att plåga dom?? det är en fråga som ni själva måste ställa!! för om inte nåt händer snart, NU, så kommer det alldrig att hända!

studiedag x)

jag är ledig idag! fett skönt! måste dock iväg för att träna som jag inte alls är så jävla pepp på för Stephie är sjuk så jag måste träna ensam! :( = inte kul!!
måste plugga dessutom... -.- har matte, tyska, engelska, geografi, samhälls, svenska och rättskunskap!!! ^^ hur faan kan man ha så jävla mycket läxor som jag?? :O
men senare idag ska jag och Lukas åka med pappa så ska vi käka ute! :) det blir underbart!
berättar mer sen ;)

got to meet the honey with the 1 000 000 $ body

snart är 2 läxor avklarade x) bara 5 kvar.. -.- inte kul asså! hela min söndag är förstörd av dessa jävla läxböcker :@ bråkade med mamma om hur man skulle räkna ut ett rättsfall... båda hade rätt bara det att vi tänkte på fel sätt! fick beröm för att jag verkligen stod för min sak och min åsikt så jag fick en massa cheeze balls!!! x) fett gott ;)
asså jag orkar verkligen inte plugga mer... :'( hjälp mig! :)
här kommer bilderna på grejerna som jag shoppade!

 



 mina läxor -.-

ignorance is your best friend

jag tog baconsprutan i fredags... -.- det sög! har fortfarande lite ont i min arm men jag överlever ;)
igår var jag på stan med olle bolle.. jag hatar att shoppa men jag vara bara tvungen för jag behövde kläder! jag letade efter underkläder också men jag hittade inga i min storlek :( aja, jag köpte iaf en tröja och ett linne! bilder kommer sen :P senare så gick jag på bio med anna, jossan och linn! vi såg New Moon! den va faktiskt bra men jag höll dock på att somna typ 3 gånger x) jag hatar kärleksskit :P men Jacob va ju så gaaaaaalet snygg asså!!! jag trodde att jag skulle dö av en hjärtattack varje gång jag såg honom ;)
filmen var alldeles för lång så den sista halvtimmen kunde jag inte känna av min röv "/
idag så har jag pluggat lite och sen måste jag plugga ännu mer och efter det: ÄNNU MER PLUGG!!!! WOHO är ju så jävla pepp på det asså!

är det någon som snälla kan ge mig en lika snygg människa?? (a)


it doesn't matter if you're black or white

Stephfjollan är här och försöker plugga men jag vill inte plugga så jag lyssnar på Michael Jackson istället! x)
borde nog plugga tyska, samhälle och juridik men jag pallar verkligen inte så jag tänker lägga upp några bilder på mig och Stephie när vi sminkade oss till fjortisar i måndags!

OBS. bilderna som du nu kommer att få se rekommenderas inte till känsliga tittare. Stephie och jag hälsar att om du lätt kan få mardrömmar ska du inte titta på dessa bilder! ;)





















AHAHAHAHAHAHAHAH

I'm gonna run this town to night

fredan va knaaaaassss asså!! x) fekke hos linn, as soft asså! bästa ;)
här kommer några bilder ;)












<3

Vi sitter på ett berg ovanför havet. Du säger:
- Älskar du mig?
Jag svarar inte och du ser att en tår droppar ner i havet.
- Gråter du?
Och jag säger:
- När du hittar den där tåren så ska jag sluta älska dig min vän <3

Mitt hjärta tillhör dig, för det är du som har nyckeln till mitt hjärta! du är den som kan såra mig mest av alla men jag kan ta det för så länge som du har nyckeln så vet jag att mitt hjärta är på en säker plats!
Jag älskar dig nu, då, för alltid och det finns inget som kan ändra på det! och jag hoppas att du vet det för utan dig finns det inget jag! <3




vill ha sommar igen!!

var på promenad med anna och sen ringde olle bolle mig så gick jag en till promenad med henne! så jag var ute på 2 aplånga promenader på en timme! och så slog det mig att det är helt galet kallt ute!!! vad hände med sommaren?? den kom och gick precis lika snabbt! sommaren 09 var nog min bästa sommar någonsin!! förutom fekken som jag hade och blev busted för den.... hehe.... inte bra! men annars så var mitt sommarlov helt underbart!! vill vara tillbaka dit igen när man satt ute på kvällarna med kompisarna, satt i solen och bara myste!!! ÅÅÅHHH VILL TILLBAKA!!!!

men nu är det apkallt och tråkigt väder.. det regnar hela tiden och är grått och mulet :( blir bara så himla deprimerad av hösten och vintern asså! "/


jag suktas galet mycket av jordgubbarna!! vill faan ha!! ;)

you know i'm bad

den här helgen har jag varit på bio 2 gånger! x) igår såg jag Michael Jackson This is It med Olle Bolle! den va asbra förutom att det satt några brudar bredvid oss som störde allt och alla! jag var helt seriöst nära att nita dom! ^^ idag var jag på bio med pappa och Lukas! vi såg G-Force!! den va asbra!! dom var så gulliga och jag satt och garvade hela tiden!! x) jag ska träffa anna och gå en promenad med henne!
hörs sen!


trååååk

vad faan ska jag göra?? jag vill göra något men vet inte vad "/ det är tråk väder ute så man vill inte gå ut.. alla kompisar stannar inne för att tjäna pluspoäng hos päronen.. medan jag har alla pluspoäng som behövs! :(
aja.. måste hitta på nåt iaf innan jag go looooocoooo!!!!
jag måste bara nämna mina jävla grannar som bor över mig!! dom är så jävla jobbiga och har två små snorungar som kör race från det man vaknar tills det man går och lägger sig!! dom spelar hög musik, "spelar" piano, klampar omkring med stövlar, dom DREJAR!!!!! och är allmänt irriterade!!!! snart kommer jag att gå upp dit, sparka till ungarna och nita päronen för jag är så jävla trött på dom!!!!


hopp i sängs

nää men nu faan är det dags för den här gamlingen att hoppa i sängs... är så galet trött igen även fast jag sov till typ halv nio i morse! gäspade precis världens gäsp "/ hur faan kan jag vara så trött hela tiden??
ska nog hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen med ideologipapprena...



godnatt!!


what goes around comes around


haha! jag kan inte låta bli att gapskratta när jag tänker på det!
din jävla idiot som tror att du kan göra vad faan du vill! men det är dags att tänka om nu sötnos! payback is a bitch och det kommer att svida när jag är klar med dig!



daddys girl

pappa var här och åt middag! han åkte dock precis härifrån.. :/ lite tråkigt för jag träffar inte min papi så mycket längre! men han hjälpte mig att övertyga mamma om att jag skulle få gå på bio med Olivia på lördag! x)
jag älskar pappa för han övertygar alltid mamma om att jag ska få göra saker! (A)



den godaste efterrätten/fikan någonsin som pappa bjöd mig på!! x)

j*v*a s*it

hemma efter en lång helvetets dag i skolan! det började bra med sovmorgon fast jag försov mig, det fortsatte bra med att jag fick sluta tidigare från engelskan för att jag var klar med uppgifterna, sen håltimme/lunch, sen STUKA HAND F*N!!!! helt fucked up asså. så nu har jag alltså gått runt halva dan med ett bandage runt underarmen ^^

ideologiprovet har flyttats till på fredag istället, tack o lov!!!!



tjusigt va?? :P


sovmorgon

faan jag har försovit mig!! men varför sitter jag här för då då?? en väldigt bra fråga!
borde nog sätta fart nu.. :/ åka till skolan och umgås med min faboulosa klass!




*gäääsp*

kanske man borde gå och lägga sig och få iaf några timmars sömn.. sitter ju ändå och gäspar!

godnatt!


vilket liv jag har

jahapp då sitter man här igen då.. "/
jag har ju faan inge liv sen jag börja gymnasiet.. plugga, äta, sova och plugga ännu mer! :( vad faan hinner jag göra liksom?



vi bor allt i en vacker stad! <3

sov sött

jävlar vad trött jag blev! ska faan gå och lägga mig snart.. men först en snabb varm dusch! himmelriket (Y)
då kan jag iaf drömma lite om Sean Farris... (A)

 
asssååååå vem bangar på honom???????? GE MIG GE MIG GE MIG!!!

godnatt allihopa!

hösten är hääär

hösten är äntligen här!! för det betyder att vinter kommer i rasande fart och snart är det 2010 och vår och sommar! x) jag vet lite i förskott men jag vill ha sommar!!
men hösten är mysig ändå. tog en prommis med Annish igår och idag och vi snackade om typ allt! värsta långa promenaden.. i kylan.. men mysigt ändå! alla gula/röda löv, att tända ljus i mörkret och kura ihop sig i sängen med ett varmt täcke! gud vad mysigt!
nej nu faan måste jag sätta fart med de där jävlans ideologierna "/


RSS 2.0